Rólunk

Az Istenhegyi Géndiagnosztika évtizede jelen van a magyarországi magánegészségügyi ellátásban, közismert magas szintű magzati diagnosztikai vizsgálatairól: évente több ezer kismama látogat el nőgyógyászati, családtervezési, terhesgondozási rendeléseire. 2013-ban a cég tovább bővítette szolgáltatási körét, és széles körű járóbeteg ellátást biztosít mind magánszemélyek, mind céges ügyfelek részére, akár átalánydíjas keretek között.

„Ha nem szánunk időt arra, hogy irányítsuk az életünket, az élet fog irányítani bennünket.”Julio Melara

Az egészség nemcsak az örökletes tényezőktől, a kör­­nye­­ze­­ti ártalmaktól függ, hanem az életmódtól és az egész­­ség­­ü­­gyi ellátástól is. Az életmód elsősorban az egyé­­­­­­­­­nen múlik.

A kórmegelőzés része az időszakosan végzett orvosi ki­vizs­gá­lás. Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk az egész­ség­meg­őr­zés­nek, a betegségek megelőzésének. Csa­lá­di­as légkörű, összehangolt ellátás keretében komplex szű­ré­sek, foglalkozás egészségügyi vizsgálatok so­rán nyomon követjük a páciensek állapotát.

A gyógyítás titka a szakértő gondoskodás.

A gyógyítás szükség esetén része a „gondoskodásnak”. Ennek alapját a klinikán működő különböző szakrendelések je­len­tik, amelyek bejelentkezéssel, lényegében várakozási idő nélkül biztosítják az orvosi ellátást.

Az Istenhegyi Géndiagnosztika Klinika az egészségmegőrzés és a gyógyítás érdekében komplex szolgáltatást nyújt az önmagukkal és családjukkal szemben igényesek számára. Az életmódját Ön alakítja, az egészségügyi ellátásról az Istenhegyi Géndiagnosztika Klinika szakemberei gondoskodnak! Ha idáig nem tette, most gon­dol­jon egészségére!

Egy helyen minél több klasszikus professzionális szakorvosi rendelés és eszközös diagnosztika, igényes, diszkrét környezetben, versenyképes áron – ez volt a célunk.

Betegeink megelégedettsége a mi szolgáltatásunk minősége.

 

Az Istenhegyi Géndiagnosztika Klinika épülete

Az Istenhegyi Géndiagnosztika Klinika épülete