Onkológiai konzultáció Dr. Bittner Nórával

Az Istenhegyi Géndiagnosztika elkötelezett a rákprevenció és az onkológiai páciensek kimagasló színvonalú szakorvosi támogatása iránt. Onkológiai konzultációink célja kettős. Egyrészt, a bármilyen szempontból kockázatnak kitett, nem beteg páciensek számára biztosítunk kiváló szűrővizsgálatokat, másodsorban pedig, a már diagnosztizált páciensek számára  nyújtunk kiváló másodvéleményt a betegség kezelésének útvesztőiben.
Dr.Bittner Nóra ezen felül a nem kemoterápiás, hanem gyógyszeres kezelésben részt vevő páciensek folyamatos ellátását is végzi.

Dr. Bittner Nóra elsősorban tüdőrák, emlőrák, valamint a kolorektális rákok, illetve a rákszűrés specialistája. A Doktornő kiemelten foglalkozik a Trucheck szűrőteszttel.

Azonnali on-line időpontfoglalás onkológiai konzultációra

Azonnali online időpontfoglaláshoz kattintson ide »

Az onkológiai konzultáció célja megnyugtató válaszokat adni az Ön rákbetegséggel kapcsolatos bizonytalanságaira, illetve a betegséggel kapcsolatos kérdéseire. Információt adunk például arról, hogy Önnél várhatóan milyen lesz a betegség lefolyása, milyen javulás várható a különféle kezelési formák alkalmazása mellett, ezek milyen mellékhatásokkal járnak, valamint hogy lehetségesnek tartjuk-e a teljes gyógyulást, vagy legalábbis a teljes tünetmentesség elérését. Az Önnel való beszélgetés során válaszokat keresünk továbbá azokra a kérdésekre is, hogy Önnél vélhetően miért alakult ki a rákbetegség, és milyen életmódbeli változtatásokra lenne szüksége ahhoz, hogy gyógyulási esélyei a megfelelő rákellenes kezelések mellett a lehető legjobbak legyenek.

A tőlünk kapott tanácsok szakmaiságára Dr. Bittner Nóra több évtizedes szakmai tapasztalata jelent garanciát (A Doktornővel készült interjút például itt olvashat).

Mivel javasoljuk, hogy felkeresse a Doktornő rendelését?

  • diagnosztizált rákbetegségek kapcsán másodvélemény, tanácsadás kapcsán (különös tekintettel tüdődaganatok, emlő és vastagbél daganatok)
  • prevenciós konzultáció céljából – amennyiben Ön bármilyen okból, környezeti ártalom, családi kórtörténet, egyéb érintettség miatt a páciens aggódik, hogy rákot kaphat, a Doktornővel személyre szólóan konzultálni tudja a kockázati faktorokat és szűrési lehetőségeket